Een hele fijne zomervakantie!

6 juli 2020

Wat een bijzonder seizoen hebben we achter de rug.

We hadden gehoopt nu volop in de voorbereiding voor het concours te zijn en het jammer te vinden dat we niet door kunnen repeteren vanwege de vakantieperiode. We hadden al oefen concerten achter de rug en er stonden nog uitvoeringen op stapel.

Hoe anders is de werkelijkheid van dit moment!

Gelukkig hebben we na een té lange periode van radiostilte nog drie repetities samen muziek kunnen maken. Twee keer gesplitst en in de finale één keer “tutti”.

Helaas hebben we daarbij een aantal vrienden niet kunnen ontmoeten. Het devies was om te komen repeteren wanneer je kon en wilde, met respect voor eenieder die hierin om goede redenen een andere keuze heeft gemaakt.

We vestigen onze hoop op het volgende seizoen: allemaal samen, niemand uitgezonderd omdat er voldoende vertrouwen is (of een vaccin), geen tweede uitbraak, een fantastisch Nieuwjaarsconcert en een voorbereidingsperiode voor het concours 2021 die zijn weerga niet kent………..als we allemaal heel hard hopen en in onze handen knijpen gaat dit geheid gebeuren!

We hebben in dubio gestaan voor de jaarlijkse einde-seizoens-barbecue. Uiteindelijk hebben we met pijn in het hart beslist deze dit jaar niet door te laten gaan. Na de vakantieperiode gaan we kijken of we alsnog iets kunnen organiseren, uiteraard rekening houdend met de situatie van dat moment.

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne vakantie met veel zon, terrasjes, rust, lekker eten en alles wat jullie voor de rest van een vakantie verwachten en hoop jullie allemaal weer in goede gezondheid te ontmoeten op de 1e repetitie op maandag 24 augustus.