Steun ons

Sponsoring

Harmonie de Vriendenkrans biedt de gemeenschap en natuurlijk haar leden een mooie mix van concerten op hoog niveau en straatoptredens, waar jong en oud van kunnen genieten. En met een 30-tal jeugdige muzikanten in opleiding zien we de toekomst met optimisme tegemoet.

We mogen harmonie De Vriendenkrans dus zeker een bloeiende vereniging noemen. Maar een vereniging bloeiend houden gaat niet vanzelf, dat brengt hoge kosten met zich mee. Denk aan de instrumenten, uniformen, de aanschaf van bladmuziek en onze dirigenten. De harmonie organiseert veel activiteiten om financieel gezond te blijven waarbij onze leden de handen uit de mouwen steken om zoveel mogelijk geld voor hun vereniging te verdienen.

Daarnaast mag De Vriendenkrans ook op de steun van haar sponsoren rekenen. Zonder hun bijdrage kunnen wij onze muziek tenslotte niet laten klinken! Wilt u ons ook financieel ondersteunen? Neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsorcommissie@devriendenkrans.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een pakket samen te stellen dat voldoet aan uw specifieke wensen.

Vriend van De Vriendenkrans

Vrienden van de Vriendenkrans zijn leden van onze vereniging die geen instrument spelen in een van onze orkesten. Zij dragen onze vereniging wel een warm hart toe en willen er graag bij betrokken zijn. Vaak zijn het ouders of grootouders of partners van spelende leden, of oud-spelende leden. Maar iedereen is van harte welkom om als Vriend toe te treden tot de Vriendenkransfamilie!

Wij houden onze Vrienden regelmatig op de hoogte van het wel en wee van de vereniging en van de geplande concerten en activiteiten.

Als lid van de vereniging hebben Vrienden van De Vriendenkrans uiteraard het recht om de algemene ledenvergadering bij te wonen te stemmen bij bijvoorbeeld bestuursverkiezingen.

Vrienden van de Vriendenkrans betalen € 58 contributie per jaar.

Contact opnemen