Ceciliafeest 2020

24 november 2020

Dit jaar hebben wij het Ceciliafeest in een alternatief jasje gestoken. De huidige Corona maatregelen lieten een feestje namelijk niet toe. Op zoek naar een andere invulling dus. En dat is de Ceciliacommissie gelukt! Ze hadden een super leuke online pub quiz voorbereid. Ondanks de afstand is het daardoor een erg feestelijke avond geworden. ‘Hilarisch’, ‘helemaal te gek’ en ‘lekker chaotisch’ waren enkele termen waarmee onze leden de avond beschreven. Het jaarlijkse Ceciliafeest is niet alleen een feestelijke gelegenheid , maar ook een moment om de jubilarissen in het zonnetje te zijn.

Dit jaar hebben wij 3 jubilarissen. Elk 50 jaar lid! Onze voorzitter Jacqueline Schulteis is daarom met een klein ensemble, bestaande uit: Loes Metternich, Carlijn Segers en Marieke Smeets, op pad gegaan. Alle jubilarissen hebben we weten te verrassen, met een mini concertje en de gebruikelijke speech.

Margo Abels

Een van de eerste vrouwelijke leden van de harmonie. Bekend om gastvrijheid in “hotel Abels”, waar in de loop van de jaren vele gastmuzikanten werden opgevangen. Al 50 jaar trouw lid met zeer hoge opkomst bij repetities. Ondersteunt al jaren de jeugdharmonie. Margo is voor het uitreiken van het welverdiende gouden speldje en de oorkonde “overvallen” tijdens de repetitie van de jeugd op 21 november (één dag voor st Cecilia).

Jan Geelen

50 jaar trouw lid, heeft zich vanuit de liefde voor zijn vak (leraar)met name altijd ingezet voor de jeugd. Jan is thuis verrast door drie muzikanten die in de huiskamer lang zal hij leven hebben gespeeld, waarna hij het welverdiende gouden speldje en de oorkonde in ontvangst heeft genomen.

Hans Smeets

50 jaar lid van de Vriendenkrans! Hans maakt onderdeel uit van een bijzonder muzikale familie, beginnend bij zijn vader die 80 jaar lid is en op maandag 23-11, 100 jaar wordt. Op Hans kan altijd een beroep worden gedaan om de helpende hand te bieden bij evenementen, super! Hans heeft een serenade waar zijn eigen dochter bij meespeelde, zijn gouden speldje en bijbehorende oorkonde ontvangen op zijn eigen woonadres in Panheel.

Ceciliafeest 2020 - Harmonie de Vriendenkrans
Ceciliafeest 2020 - Harmonie de Vriendenkrans
Ceciliafeest 2020 - Harmonie de Vriendenkrans
Ceciliafeest 2020 - Harmonie de Vriendenkrans
Ceciliafeest 2020 - Harmonie de Vriendenkrans
Ceciliafeest 2020 - Harmonie de Vriendenkrans