Natasja George

‘En welk instrument speel jij dan?’, is een veelgehoorde vraag als ik me voorstel als secretaris van De Vriendenkrans. ‘Uhm, helemaal geen, maar ik heb wel een vaag blokfluitverleden’ is dan steevast mijn antwoord. Via mijn (overigens wél zeer muzikale) partner Roger Drabbels raakte ik steeds meer betrokken bij deze leuke vereniging met gedreven muzikanten en gepassioneerde dirigenten.

En gelukkig hoef je niet over muzikaal talent te beschikken om je nuttig te kunnen maken binnen een vereniging als De Vriendenkrans! Of het nu gaat om het presenteren van een concert of het organiseren en helpen tijdens een evenement: ik doe het allemaal even graag. Jarenlang heb ik me met veel plezier ingezet voor de organisatie van het Eurofestival om op deze manier ook de jeugd een uitdagend muzikaal podium te kunnen bieden.

Het is de aard van het beestje zullen we maar zeggen, want als communicatie adviseur bij een technische groothandel zijn dit de zaken waar ook professioneel mijn expertise en hart liggen.

Als secretaris hoop ik te kunnen bijdragen aan een duidelijke en goede communicatie naar de leden, vrienden en iedereen die zich bij De Vriendenkrans betrokken voelt.

Natasja George - Harmonie de Vriendenkrans