Eef Leerschool

Ik ben Eef Leerschool, ex-klarinettiste, -hoboïste en huidig fagottiste én voorzitter van de pr commissie van Harmonie De Vriendenkrans. Hoewel het woord ‘commissie’, ons clubje groter doet klinken dan het in werkelijkheid is: alle PR werkzaamheden komen namelijk van de hand van Aimée Janssen en mij. Gelukkig mogen wij hier en daar op stille krachten rekenen, zoals Jan Delissen. Hij zorgt ervoor dat de borden aan de randen van het dorp met onze evenementen en concerten altijd up-to-date zijn. En zoals de evenementencommissies: zij verzorgen o.a. het verspreiden van flyers en posters. Zonder die inzet zouden Aimée en ik het niet gedraaid krijgen.

Ik ben al lang betrokken bij de PR werkzaamheden voor de harmonie. Onder de vleugel van Anthal Coumans en Geert Polmans heb ik al menig publicatie mogen verzorgen. Na Geert is ‘de PR’ een tijdje geen bestuursfunctie geweest. Vanuit het bestuur en ook vanuit mij was er de behoefte dit terug te draaien. En zodoende stapte ik, na een ongeveer een jaar ‘stage lopen’, in april 2018 in het bestuur.

Deze website is een van mijn belangrijkste realisaties als verantwoordelijke voor de pr van deze vereniging. Neem dan ook vooral contact met mij op voor, opvallende zaken, tips, tricks & ideeën. Altijd welkom!

Eef Leerschool - Harmonie de Vriendenkrans