Wervingsconcert

Ieder jaar gaat de jeugdharmonie de uitdaging aan om met de allerjongste te musiceren. Dat zijn de blokfluitleerlingen en soms zelfs nog jonger. Het doel van het concert is ze te enthousiasmeren voor het maken van muziek. Dit jaar is het thema Kerst.

Op zaterdag 12 december voert de jeugdharmonie i.s.m. de allerjongste muzikanten gezellig kerstmuziek uit. Heb je kinderen die geïnteresseerd zijn in muziek maken? Of wil jij dat je kinderen muziek leren maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Kom dan genieten van het concert samen met je kinderen. Na afloop staan bestuursleden, dirigent en muzikanten je graag te woord.

Kom jij ook?

Alternatieve invulling wervingsconcert?

Naar alle waarschijnlijkheid moeten we op zoek naar een alternatieve invulling van het wervingsconcert. We zijn op dit moment bezig met onze plannen van de komende 3 maanden onder de loep te nemen. Het concert op 1 november is geannuleerd en het Ceaciliafeest krijgt een alternatieve invulling. Overige concerten en evenementen, waaronder het wervingsconcert, wordt z.s.m. een uitspraak over gedaan.

Informatie
  • Datum12 december 2020
  • Tijdstip19:00u
  • LocatieMgr. Savelbergweg 100, 6097AE Heel